Ulb logo low rgb
Ultra Lean Sales -kirja, Antti Leijala

Ilmoittaudu Lean-myynnin seminaariin 13.2.2020 Tampereen Crazy Townissa

Miksi toiset asiakkaat ostavat sinulta ja toiset eivät? Seminaarissa otetaan tästä selvää ja löydetään keinoja miten epätietoisuuden voi kääntää omaksi ja yrityksesi myyntivaltiksi.

Saat esimakua Lean-myynnin hyödyistä ja kurssin sisällöstä oheisesta YouTube-videosta. tai maksuttomasta Lean-myynnin webinaarista.

Paikkana on Crazy Town, Rautatienkatu 21 B, 5. krs, 33100 Tampere.

Ohjelma:
09.00 - 09.15 Tervetuloa
09.15 - 10.30 Lean-myynti muuttaa tavan myydä, on aika siirtyä tiedon avulla johtamiseen
10.30 - 10.45 Kahvitauko
10.45 - 12.00 Ostoprosessit ja analytiikka muuttuvat huimaa vauhtia, tee oppimisen nopeudesta itsellesi pysyvä kilpailuvaltti
12.00 - 13.00 Avointa verkostoitumista lounaan yhteydessä

Seminaarin hinta: 190€+alv, sisältäen Lean-myynnin UUTUUS-kirjan, kahvit ja lounaan.

Osallistuminen tilaisuuteen on maksuton CrazyTown Tampereen jäsenille, ilmoittaudutko kuitenkin tätä samaa lomaketta käyttäen. Jäsenillä on mahdollisuus ostaa Lean-myynnin kirja omakustannushintaan 20€ (OVH 39€).

Kurssista sanottua

"Lean myynnin koulutusohjelma on jo nyt vaikuttanut yrityksen myyntiin ja ennen kaikkea yrittäjän ajatteluun. Myynnin toimintamallin purkaminen prosessiksi avaa arjen tekemisen tarkasteluun uuden työkalun. Myynnin ja etenkin tarjousten voittamisen yksinkertainen mittaaminen tuo yllättävän helposti dataa, jolla päästään nopeasti juurisyyanalyysien kautta korjaamaan myyntiprosessia – pienen yrityksen näkökulmasta keskeistä on oman toiminnan kehittäminen, ei tieteellinen tarkastelu tai todistelu. Ja tässä koulutusohjelma onnistuu mielestäni erinomaisesti.

Projektin aikana First Wave Oy:n tarjousten voittoprosentti nousi huimat 28 %-yksikköä ja sen laskennalliset hyödyt ovat ~52 000 € per vuosi. Yksinyrittäjälle tämä on huikea parannus entiseen"

Mika Rohula, toimitusjohtaja, First Wave Oy, Lahti.

Yhteystiedot

Powered by Creamailer