Ulb logo low rgb
Ultra Lean Sales -kirja, Antti Leijala

Ilmoittaudu Lean-myynnin seminaariin 15.1.2020

Miksi toiset asiakkaat ostavat sinulta ja toiset eivät? Seminaarissa otetaan tästä selvää ja löydetään keinoja miten epätietoisuuden voi kääntää omaksi ja yrityksesi myyntivaltiksi. Seminaari soveltuu etenkin B2B yrityksille, koosta ja toimialasta riippumatta. Max 30 osallistujaa, joten varaa paikkasi pikaisesti.

Saat esimakua Lean-myynnin hyödyistä ja kurssin sisällöstä oheisesta YouTube-videosta. tai maksuttomasta Lean-myynnin webinaarista.

Paikkana on YritysVihti Business Center, Juuritie 7, 2krs, 03100 Nummela.

Ohjelma:
09.00 - 10.00 Lean-myynti muuttaa tavan myydä, on aika siirtyä tiedon avulla johtamiseen
10.00 - 11.00 Ostoprosessit ja analytiikka muuttuvat huimaa vauhtia, tee oppimisen nopeudesta itsellesi pysyvä kilpailuvaltti
11.00 - 12.00 Kuinka edetä oman yrityksesi osalta?
 

Seminaarin hinta: 190€+alv, sisältäen Lean-myynnin UUTUUS-kirjan ja kahvit (YritysVihti ry:n jäsenyrityksille 95€+alv).

Kurssista sanottua

"Lean myynnin koulutusohjelma on jo nyt vaikuttanut yrityksen myyntiin ja ennen kaikkea yrittäjän ajatteluun. Myynnin toimintamallin purkaminen prosessiksi avaa arjen tekemisen tarkasteluun uuden työkalun. Myynnin ja etenkin tarjousten voittamisen yksinkertainen mittaaminen tuo yllättävän helposti dataa, jolla päästään nopeasti juurisyyanalyysien kautta korjaamaan myyntiprosessia – pienen yrityksen näkökulmasta keskeistä on oman toiminnan kehittäminen, ei tieteellinen tarkastelu tai todistelu. Ja tässä koulutusohjelma onnistuu mielestäni erinomaisesti.

Projektin aikana First Wave Oy:n tarjousten voittoprosentti nousi huimat 28 %-yksikköä ja sen laskennalliset hyödyt ovat ~52 000 € per vuosi. Yksinyrittäjälle tämä on huikea parannus entiseen"

Mika Rohula, toimitusjohtaja, First Wave Oy, Vihti.

Yhteystiedot

Powered by Creamailer